РЕЦЕПТИ ТА ІСТОРІЯ

parallax background




З ЙОГУРТОМ


Найкращий варіант - несолодкий йогурт, кефір або ряжанка



З МОЛОКОМ


Залийте гранолу теплим або гарячим молоком, сніданок готовий





parallax background
recepy
recepy2
parallax background




З СОКОМ


Додавайте гранолу в сік, або запивайте соком



СНЕК


Чудово смакує та не потребує приготування



ЗІ СВІЖИМИ ФРУКТАМИ


Чудове поєднання





parallax background
recepy3
recepy4
parallax background




Півтора сторіччя тому одному американському дієтологу захотілося підрум'янити в духовці крупу, перемолоти її та залити гарячим молоком. Одержаний результат так вразив кулінара, що він взявся продавати підсмажені пластівці під найменуванням «гранола». Правда, його захоплення в суспільстві не розділили. Так про гранолу забули надовго. Але пронеслися роки - і ось вже це блюдо в пошані у школярів і студентів, у дієтологів і лікарів і, зрозуміло, у зірок.
Сьогодні американці, канадці та жителі європи що ведуть здровий спосіб життя споживають гранолу з йогуртом ранком, та на протязі дня як снек.




ФОТКА-ДЛЯ-РЕЦЕПТОВ
recepy5